Hoog Soeren, 8 januari 2023. De jaarwisseling in Hoog Soeren.

In december en begin januari bruiste het van de activiteiten in Hoog Soeren. Nadat de fraaie verlichte Kerstboom bij de schuren was opgericht, met dank aan Domeinen voor het ter beschikking stellen van de boom, hadden we een mooie en bomvolle kerstviering in de kapel. Het was fijn om de traditionele viering weer te kunnen houden, nadat dat in 2020 en 2021 onmogelijk was wegens Corona. Ondanks dat het Soerens zangkoor is opgeheven, was er toch een gelegenheidskoor geformeerd om mooie Kerstliederen te gehore te brengen. Na afloop kon er met glühwein en warme chocolademelk nog lang worden doorgepraat.
Op de laatste dag van het jaar konden we weer genieten van de vers gebakken oliebollen. Ondanks het slechte weer kwamen er ruim zestig dorpsbewoners uit Hoog Soeren en Assel op dit evenement af. Een prachtige gelegenheid om elkaar te zien en te spreken. Voor enkele nieuwe bewoners van het dorp een ‘eye-opener’ over hoe er ‘gevierd’ wordt in Hoog Soeren.
En de jaarwisseling was weer compleet met de gezellige Nieuwjaarsreceptie die in Hotel Hoog Soeren op de eerste vrijdag van het nieuwe jaar werd gehouden.