Maatschappelijk Werk

Graag stel ik me even aan u voor. Ik ben Annemarie Heinink en ben werkzaam in de dorpen van Apeldoorn als maatschappelijk werkster/ouderenadviseur.  (Beekbergen, Lieren, Oosterhuizen, Radio Kootwijk, Assel en Hoog Soeren).

Wat kan ik voor u betekenen?

Soms komt u er even niet meer uit. De vragen over het werk, financiën, wonen, in uw relatie of met de opvoeding van uw kinderen worden u teveel. U wilt dat er iemand met u meedenkt om uw vraag zo goed mogelijk aan te kunnen pakken. Maar u weet niet met wie? Neem dan gerust contact op met mij.

Denk bijvoorbeeld aan de volgende zaken:

  • U zit even niet zo lekker in uw vel en heeft even een luisterend oor nodig.
  • U heeft vragen over de opvoeding van uw kinderen.
  • U heeft vragen over uw financiële situatie (denk aan schulden, toeslagen, werkeloosheid etc).
  • U heeft vragen over uw daginvulling in de breedste zin van het woord (van hoe plan ik zaken tot waar zijn er leuke activiteiten of wat kan ik voor vrijwilligerswerk doen).
  • U heeft vragen over huishoudelijke hulp, vervoer, etc.
  • U heeft vragen over mantelzorg.
  • U heeft een dierbare verloren.
  • U heeft ideeën c.q. vragen over gezamenlijke activiteiten binnen uw dorp.

Omdat elke vraag en elke mens uniek is zoek ik samen met u naar op welke manier u het beste uw vraag kunt oplossen. Ik heb goed zicht op de mogelijkheden.  Ik kom bij u thuis.

De hulpverlening

Tijdens het eerste overleg kijken we met u welke vragen u heeft, wat u zelf al geprobeerd heeft en wie in uw naaste omgeving u kan ondersteunen bij het oplossen van uw vraag. Mocht het nodig zijn dan leggen we contact met andere betrokkenen (uit uw omgeving of met organisaties) zodat we de krachten goed kunnen bundelen. Daarna bespreken we met elkaar welke mogelijkheden er zijn en hoe we dit gaan aanpakken. Ons uitgangspunt is en blijft dat we samen zoeken naar en werken aan een oplossing van uw vragen net zo lang als nodig is.
 
Verder spreken we met u af hoe we contact met elkaar houden. Dit kan bij u thuis of mocht u dat toch fijner vinden, in een buurthuis of bij ons op kantoor. Voor mij is het belangrijk dat u geholpen bent en weer verder kunt.

Bereikbaar

Telefonisch  06 20 69 26 98 

Mail: a.heinink@stimenz.nl